Authentification failure

iSCSI related applications
Post Reply
FraSYS
New here
Posts: 3
Joined: Fri Sep 01, 2017 7:13 pm

Authentification failure

Post by FraSYS » Thu Mar 08, 2018 7:48 pm

Hi,

I try to connect to a iSCSI Lun under Windows. I always get an "Authentification failure". If I enable "clustering access to the..." it works.

iSCSI Target with a mapped LUN -> No Chap->image file->Thick prov

dmegs says: "[102989.460769] Target: iqn.xxxxxx is connected by other initiator, login rejected"
But there isn't any other active connection. The Web GUI also says that there aren't any iSCSI connections.



Can it be, that some old informations are "cached" or anything else?

Any clue how that can fixed?

QNAP TS-431X and TS 831X
Firmware: 4.3.4.0486

Thanks

Frank

User avatar
storageman
Ask me anything
Posts: 5511
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:57 pm

Re: Authentification failure

Post by storageman » Fri Mar 09, 2018 12:43 am

Delete the target and create a new one.
Then reattach the LUN.
Otherwise it's digging around in ISCSI.conf

FraSYS
New here
Posts: 3
Joined: Fri Sep 01, 2017 7:13 pm

Re: Authentification failure

Post by FraSYS » Fri Mar 09, 2018 2:48 pm

storageman wrote:Delete the target and create a new one.
Then reattach the LUN.

Hi,

that's the first thing, I tried, without success

User avatar
storageman
Ask me anything
Posts: 5511
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:57 pm

Re: Authentification failure

Post by storageman » Fri Mar 09, 2018 4:33 pm

Can you connect LAN direct to host without switch and test again. You will then connect on 169.x.x.x address.
This will prove if something else on the LAN is trying to connect.

This command can be used to check the status of iSCSI targets:

# dmesg | tail

Post Reply

Return to “iSCSI – Target & Virtual Disk”