Photo Station stuck loading after firmware update

Please post your questions about using the web-based Photo, Music, Video Stations here.
Post Reply
aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Thu Oct 08, 2020 8:52 am

Hi,

I'm having an issue with Photo Station it doesn't load pictures. It got stuck on LOADING. I've already tried rebuilding the index and restarted the NAS. Also tried removing and reinstalling Photo Station but still the same.


Thanks.

aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Thu Oct 08, 2020 11:35 am

I've checked Video Station and Music Station both are working fine. So the only issue is the Photo Station: See attached screenshot
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Fri Oct 09, 2020 7:15 am

Update:

- Downgraded the firmware from 4.3.6.1411 to 4.3.6.1333
- Tried Deactivating/ReActivating the Media Library
- Rebuilt the indexes again.
- Tried Photo Station again and got a new error something Service currently not available.
- Both Music and Video Station are working just fine.
- Restarted the Photo Station and its back to LOADING screen.

aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Mon Oct 12, 2020 11:28 am

Got an update from Helpdesk:

"Hi Aldous,
Thank you for waiting.

After the internal check, this is Photo station V5.7.11 issue, please wait we release the new version of Photo station V5.7.12 to solve this issue.
"

Planet X
First post
Posts: 1
Joined: Fri Oct 16, 2020 12:01 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by Planet X » Fri Oct 16, 2020 12:07 am

I have the same issue with my TS 251-C. I have contacted support with mail and they want to have a look on my NAS with Remote support. Thank you for letting us know! I hope they will send us an updated Photostation application soon.

pietvlaminck
First post
Posts: 1
Joined: Sat Oct 17, 2020 12:26 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by pietvlaminck » Sat Oct 17, 2020 12:34 am

Same here... when would the patch come out?

aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Mon Oct 19, 2020 12:32 pm

Update from Helpdesk:

"The new version of Photo station V5.7.12 has been complete internal test & arrange to release it in our QNAP APP center, please wait we release it in the NAS APP center."

aldous112
New here
Posts: 6
Joined: Thu Oct 08, 2020 8:41 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by aldous112 » Fri Oct 23, 2020 6:49 am

Photo Station update published today. Its working again.

Photo Station 5.7.12
( 2020/10/22 )
[Fixed Issues]
- If read and write permissions were modified for domain and local users, they could not load Photo Station successfully.

rastabore
New here
Posts: 3
Joined: Fri Nov 27, 2015 12:42 am

Re: Photo Station stuck loading after firmware update

Post by rastabore » Fri Oct 30, 2020 1:25 am

5.7.12 starts indeed. But on my TS-670 it doesn't show any fotos, i.e. it claims there are no fotos in the folder configured.

Post Reply

Return to “Photo Station, Music Station, Video Station”