App Center - repeated failed to install message

Don't miss a thing. Post your questions and discussion about other uncategorized NAS features here.
Post Reply
Stone Free
Getting the hang of things
Posts: 66
Joined: Sat Apr 03, 2010 3:44 am

App Center - repeated failed to install message

Post by Stone Free » Sat Sep 05, 2020 11:23 pm

At one point I installed "QLogitechMediaServer" for Qnap x86_64 with qts 4.2 or higher, I accidentally chose the wrong firmware version. When it wouldn't install, I uninstalled it from the App Center, and installed the correct version for ARM EABI hardware. However every time I start up the NAS I get a message saying [App Center] Failed to install QLogitechMediaServer 2.0.3.21. Installation package is incompatible. Use the correct package"

This happens even after I uninstall every version of QLogitechMediaServer on the NAS.

Please can someone tell me how to root this out, there is no indication of what process is logging the message

User avatar
OneCD
Ask me anything
Posts: 7969
Joined: Sun Aug 21, 2016 10:48 am
Location: "... there, behind that sofa!"

Re: App Center - repeated failed to install message

Post by OneCD » Sun Sep 06, 2020 1:46 am

Stone Free wrote:
Sat Sep 05, 2020 11:23 pm
Please can someone tell me how to root this out, there is no indication of what process is logging the message
viewtopic.php?f=214&t=156696

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Post Reply

Return to “Miscellaneous”