login page

Don't miss a thing. Post your questions and discussion about other uncategorized NAS features here.
Post Reply
dipstick
New here
Posts: 4
Joined: Fri Nov 16, 2018 6:53 pm

login page

Post by dipstick » Fri Sep 18, 2020 8:05 pm

Anybody have the same issue I have? Take 30 seconds to a minute(sometimes more) to login to the nas homepage.
Just sits there saying "loading" until eventually home page comes up. I am connected via a switch with gig ethernet, Tried different browsers and systems.
No other activity on the box.
QTS 4.4.3.1400

User avatar
dolbyman
Guru
Posts: 20111
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: login page

Post by dolbyman » Fri Sep 18, 2020 9:46 pm

what qnap model?

high cpu usage?

dipstick
New here
Posts: 4
Joined: Fri Nov 16, 2018 6:53 pm

Re: login page

Post by dipstick » Fri Sep 18, 2020 10:06 pm

TS-453A
not aware of any activity going on - when I do get in cpu is showing single digit % and ram is 35%.

User avatar
dolbyman
Guru
Posts: 20111
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: login page

Post by dolbyman » Fri Sep 18, 2020 10:15 pm

have you tried your browsers dev tools to see if any part is loading slow ?

dipstick
New here
Posts: 4
Joined: Fri Nov 16, 2018 6:53 pm

Re: login page

Post by dipstick » Fri Sep 18, 2020 10:29 pm

No i hadn't used the dev tools to look in detail - probably should have ;-)
Just upgraded to latest and greatest (for this week anyway!) 4.4.3.1421 and to go from login page to home page looks to be 5 seconds or so now - acceptable - which is what is was some time back.
The box does not have access to the internet...wonder if some timeout timer has bee changed?
Thanks for your input dolbyman.

Post Reply

Return to “Miscellaneous”